Cinli Köy Ziyareti Video (PARANORMAL OLAYLAR #1)

İlk videomuz 'Cinli Köy Ziyareti (PARANORMAL OLAYLAR #1)' aşağıdan izleyebilirseniz.








YAŞANAN OLAYLAR 100% GERÇEK'TİR ASLA YAPMACIK HAREKETLER YAPMAYIZ VEYA VİDEO MONTAJI SIRASINDA EK SAÇMALIKLAR EKLEMEYİZ.


İNSANLARIN YAKININDAN BİLE GEÇEMEDİĞİ TAMAMEN TERK EDİLMİŞ VE CİNLERİN YAŞAMASINA EL VERİŞLERİ YERLERE GİDEREK HEM SİZLER İÇİN HEM DE KENDİMİZ İÇİN KAMERAMIZIN OBJEKTİFLERİNE CİNLERİ YA DA BAŞKA PARANORMAL OLAYLARI YAKALAMAYI UMUYORUZ.SİZLERDE VİDEOLARI İZLERKEN GÖRDÜKLERİNİZİ BİZE YORUM OLARAK İLETİRSENİZ ÇOK İYİ OLUR.


Sosyal TV Kanalından hepinize Merhaba arkadaşlar, yukarıda inşallah sonuna kadar izlediğiniz video bizim ilk göz ağrımız.
Bu nedenle gerek çekimler olsun gerek montaj olsun biraz amatörce oldu.
Ama biz kendimizi hem 'Paranormal Olaylar'ı kayıt altına almakta hem de 'Cin'li videolar çekimin de geliştireceğimize inanıyoruz.
İlk videomuz olan 'Cinli Köy Ziyareti (PARANORMAL OLAYLAR #1)' evet belki çoğu kanalın yaptığına göre daha amatörce olabilir ama tamamen kurgusuz ve doğal'dır.
Bu arada 'Terkedilmiş Cinli Benzinlik (PARANORMAL OLAYLAR #2)' isimli 2. çektiğimiz video'yu buradan izleyebilir : https://goo.gl/KebCp9 ve kendimizi geliştirdiğimizi görebilirsiniz.
Buradan ulaşabileceğiniz : https://goo.gl/HsERcH 'Büyülü ve Cinli Ev Ziyareti (PARANORMAL OLAYLAR #3)' isimli videomuz ise ilk video ve sonuncu arasındaki farkı net görmenizi  sağlar.

'Cin', 'Büyü've 'Paranormal Olaylar' serimizi hızla sürdürmeyi planlıyoruz yani bu demek oluyor ki arka arkaya hızlı bir şekil de paylaşımlarımız olacak.

Lütfen videolarımız beğenmeyi, bizim çekimler esnasında göremediğimiz olayları bize yorumlarda bildirmeyi ve her zaman güncel videolarımızı izlemek için ABONE OL'mayı unutmayın.

ABONE OL : https://goo.gl/URUywm

Sosyal TV Facebook Sayfamıza burdan : https://goo.gl/LJjw8U ulaşabilir ve bize Mesaj atabilirsiniz.


Sosyal TV Blogger sitemize de : https://goo.gl/OYBdxA buradan ulaşıp yazılarımız ve duyurularımızı okuyabilirsiniz.


Ekip:


Sürekli Konuşan Çocuk (Spiker) : Kaan Karakuş (23)'a ait
Sosyal Medya Hesapları :
İnstagram : https://goo.gl/UjMI5w
Facebook : https://goo.gl/bh4sxp

Kamera ve Montaj : Tolga OBUZ (23)'a ait
Sosyal Medya Hesapları :
İnstagram : https://goo.gl/7MdFpH
Facebook : https://goo.gl/bqi225


2.Spiker (Az ve Öz Konuşan) : Mustafa Tokyay (23)'a ait
Sosyal Medya Hesapları :
İnstagram : https://goo.gl/Dzidmw
Facebook : https://goo.gl/zYWaCy

ve buraya kadar okuyup incelediysen kesinlikle videoyu beğenmeyi, yorum yapmayı ve ABONE OL'mayı : https://goo.gl/URUywm unutma!

Teşekkürler, yeni videolarda görüşmek üzere :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Türkiye’de yaşanmış Paranormal Olaylar ve Yerleri

Cin Kelimesinin Anlamı