100% Gerçek Ölüm Büyüsü - Paranormal Olaylar #6 (Akıl almaz Büyülü Bebek ve Yılan Derisi Büyüsü)

Paranormal Olaylar #6





YAŞANAN OLAYLAR GERÇEKTİR İNANMAYANLAR İZLEMEK ZORUNDA DEĞİL.


Sosyal TV Kanalından herkese merhaba dostlar.
Paylaştığımız bu video kesinlikle kalp hastaları,hamile olanlar ve ufak çocuklar tarafından izlenmemeli. (100% Gerçek GERİLİM VE KORKU İçerir) Bu sefer çekim için beldemizin en ünlü Cin'ci hocası ile bir konuşma yaparak bu terkedilmiş ve eskiden için de bir Büyücü kadının yaşadığını öğrendiğimiz ormanın derinliklerin de bir barakaya gittik.
Olaylar çok karıştı ve Yılan derisi üzerine yapılan bir Ölüm Büyüsü bulduk onun dışın da Büyülü olduğunu sandığımız bir bez Bebekte görebilirsiniz videoda. Bunların hepsini dikkate bile aldırmayacak bir şey yaşadık ve evde deprem olması sebebi ile evden kaçtık tekrar girdiğimiz de ise Ölüm Büyüsünün yapıldığı Yılan Derisi (pis kokuyordu) ve derinin sarılı olduğu muska benzeri bez parçası koyduğumuz yerden kaybolmuştu. Bez Bebek ise incelemek üzere bir masanın üzerine koymamıza rağmen tekrar aldığımız yerin de durmaktaydı.
Arkadaşlar Lütfen sizlere ricam videoyu sonuna kadar izleyin kesin neredeyse anlattım her şeyi ama kendiniz görmeniz de fayda var.
Çekimde kameralara kaydettiğimiz Büyüleri ve yazıları tercüme edebilenler yorum veya Sosyal TV Facebook sayfamıza mesaj atın ama tabi buradan yorum yazmanız daha iyi.
Abone Olup videoyu beğenmeyi de unutmayın lütfen.



Diğer Videolar :

Cinli Köy Ziyareti (PARANORMAL OLAYLAR #1) : https://goo.gl/jXzarz

Terkedilmiş Cinli Benzinlik (PARANORMAL OLAYLAR #2)  : https://goo.gl/KebCp9

Büyülü ve Cinli Ev Ziyareti - (Paranormal Olaylar #3):

(Cinler tarafından kovalandık) Terk Edilmiş Tarihi Ceza Evi - 
Paranormal Olaylar #4:

Büyü Çözerken Cinlerin Saldırısına Uğruyorduk!! - Paranormal Olaylar #5 

Lütfen videolarımız beğenmeyi, bizim çekimler esnasında göremediğimiz olayları bize yorumlarda bildirmeyi ve yeni videolarımızı izlemek için ABONE Olmayı unutmayın.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Türkiye’de yaşanmış Paranormal Olaylar ve Yerleri

Cin Kelimesinin Anlamı